Vi öppnar upp avdelning för rehab och friskvård!

Äntligen slår vi upp dörrarna till vår helt nya avdelning på kliniken, rehabilitering och friskvård för hund och katt. Detta firar vi med 15% rabatt på alla bokningar under oktober!

Tillsammans med erfarna och legitimerade fysioterapeuter från Djur i balans, kan vi nu erbjuda erat djur professionell och individanpassad behandling. Djur i balans arbetar med friskvård & rehabilitering av djur på deras privata klinik i Uppsala och kommer nu att hjälpa oss på Enköpings djurklinik. De har lång erfarenhet och personal med mycket kunskap och intresse för djurs välmående. Vi kommer att kunna erbjuda friskvårdskontroller, vattentrask, balansbollsträning, vibrationsplatta och massage. Allt individbaserat efter just ditt djurs behov.

Efter en noggrann undersökning väljs det alltid en lämplig behandling med syfte att normalisera kroppens muskuloskeletala funktion.  Syftet med träning och all behandling är att ditt djur ska återgå till sin normala aktivitetsnivå eller så nära inpå utan följdskador. Vanliga diagnoser som vi kan behandla: Traumatiska skador, degenerativa skador (förslitningsskador), kongenitala (medfödda) problem, Neurologiska bortfall etc.

.

Ni är välkomna till oss både privat och genom remiss!

.