Alla våra patienter är tidsbokade, då vi normalt har för små resurser för att ta emot patienter som bara ”dyker upp”. Men är ditt djur akut sjuk så kom naturligtvis hit! Ring gärna och tala om att du är på väg. När dessa akutfall kommer kan det bli förseningar för redan inbokade patienter, men vi hoppas på förståelse när det handlar om livshotande tillstånd för ett djur.

Om ditt djur råkar ut för en olycka på annan tid utöver våra mottagningstider kan du ta kontakt med Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm  Hund och Katt, som har dygnet runt jour, telefon 0220-458 45 eller Universitetsdjursjukhuset i Uppsala, telefon 018- 67 26 80.

Betalning

Enköpings Djurklinik är en helt kontantfri veterinärklinik. Det här betyder att vi inte tar emot någon betalning i form av kontanta medel. Idag tar vi endast emot betalning via kort. Vid behov kan vi erbjuda avbetalning via SVEA ekonomi, där krävs det alltid en kreditupplysning som måst bli godkänd.

Om ditt djur är försäkrat kan vi hjälpa dig med direktreglering (då tillkommer en direktregleringsavgift), det vill säga att du betalar endast självriskbeloppet plus en viss procentsats på totalsumman, allt beroende på vilket försäkringsbolag du har .

Uteblivet besök

Vid uteblivet besök debiteras 900 kr gällande besök till veterinär/djursjuksköterska samt 2000 kr för uteblivet besök till operation. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan din bokade tid.