Trine Raustein

Legitimerad veterinär, specialist i hundens och kattens sjukdomar

Jag kommer från Randaberg, en lantbrukskommun på Norges syd-västkust. Jag flyttade till Sverige och Uppsala 1997 för att plugga på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU). Jag är legitimerad veterinär sedan 2003 och har jobbat i Sundsvall, Eskilstuna och på Strömsholm. Jag har funnits med lite till och från på Enköpings Djurklinik sedan starten 2008. Sedan hösten 2012 arbetar jag enbart på EDK. Jag bor utanför Grillby med sambo, tre döttrar och en katt.

 

Lotta Öhman

Legitimerad veterinär

Jag studerade till veterinär vid SLU i Uppsala och blev legitimerad veterinär 2005. Under studietiden och efter examen arbetade jag runtom i Sverige som distriktsveterinär och även på Jönköpings djursjukhus. 2006-2016 arbetade jag på Strömsholm. Sedan flyttade jag ut på landet vid Grillby och började jobba som klinikveterinär här på Enköpings Djurklinik. Jag bor på en gård tillsammans med min man, två barn, två hundar och en katt.

 

Matilda Nyberg

Legitimerad Djursjukskötare

Jag är uppvuxen på landet utanför Enköping och tog studenten 2002 från Spånga gymnasium med inriktning smådjur. Därefter jobbade jag på Haninge djurklinik i 1 1/2 år men sedan blev hemlängtan för stor. Jag har varit med sedan djurkliniken startade i maj 2008. Jag bor på landet med min man, två döttrar och våra hundar Tyke och Troy. På fritiden tränar jag hundarna och mig själv.

 

Rebecca Persson

Legitimerad Djursjukskötare

Jag tog studenten 2001 vid Säbyholms naturbruksgymnasium med inriktning djurvård. Efter gymnasiet utbildade jag mig till försöksdjurstekniker och arbetade som det fram till 2010, mellan 2010-2011 var jag sedan vikarierande djursjukskötare på Enköpings Djurklinik. Efter det har jag hunnit jobba på Strömsholm, Din Veterinär och på Strängnäs Djurklinik. Nu är jag tillbaka på hemmaplan och Enköpings Djurklinik. Jag har en hund som heter Chief och som är av rasen Alaskan malamute.

 

Lena Bölenius

Legitimerad Djursjukskötare

Jag började arbeta som sköterska 2003 efter att ha gått vuxenutbildningen i djurvård/försöksdjursteknink på Jällaskolan i Uppsala. Djurkliniken Köping, Eskilstuna Djurklinik och Redog har jag hunnit arbeta hos sedan dess. Här på Enköpings Djurklinik har jag arbetat sedan starten 2008. Mina intresseområden är katter, odontologi, anestesiologi och foder. Har gått flertalet kurser inom dessa ämnen, både externa och på SLU i Skara. Jag har haft raskatt i 20 år (Maine Coon) och har även fött upp rasen i mindre skala fram till 2008. Är även medlem i Svenska Blå Stjärnan (djurvårdare i svenska försvaret) sedan -97. Jag bor i Tortuna, en liten ort ute på landet utanför Västerås med sambo, 2 barn och 2 katter. Fritiden ägnas mest åt dem, vänner, spinning och IW-pass på Friskis i Västerås.

 

Amanda Lavén

D9 Djurvårdare på utökad nivå

Jag startade med att göra min praktik här på Enköpings Djurklinik och har även vikarierat på klinik efter det. Jobbade sedan några år på Bålsta Smådjursveterinärer för att nu vara tillbaka på Enköpings Djurklinik. Bor tillsammans med min sambo och våra två hundar, en vit herdehund och bedlingtonterrier som jag tycker om att träna på fritiden.

 

Linn Lidback

D9 Djurvårdare på utökad nivå

Jag tog studenten år 2011 på Jällagymnasiet med inriktning Djursjukvård.
Efter studenten började jag jobba på Enköpings Djurklinik som vikarie, sedan har jag även jobbat på Västerås djurklinik, Din veterinär Enköping och nu senast på ReDog i Västerås. Men nu är jag tillbaka på Enköpings Djurklinik igen. Jag har en Tibetansk spaniel som heter Bella.  På min fritid tycker jag om att träna och umgås med vänner och familj.

 

John-Filip Lundin

VD Enköpings Djurklinik och Legitimerad veterinär

Jag är uppvuxen på Gotland och pluggade till veterinär på SLU i Uppsala. Jag har jobbat som veterinär sedan 2013 och började då med jobb på Gotland. För ett par år sedan flyttade jag till Uppsala igen och öppnade en egen verksamhet där. Nu jobbar jag på min egen klinik med både små och stora djur och är VD på Enköpings Djurklinik sedan 2019. Jag bor i Uppsala med fru, två hundar och två katter.