Tinna Thordardottir Wellbrant

Legitimerad veterinär, under utbildning till specialist i hundens och kattens sjukdomar

Jag kommer ursprungligen från Island och pluggade till veterinär i Köpenhamn (examen 2014). Jag har tidigare arbetat på Specialistdjursjukhuset Strömsholm och SLU Universitetsdjursjukhuset. 2021 började har arbeta på Enköpings djurklinik. Just nu bor jag i Uppsala med min man och son men vi planerar flytta till Enköping snart.

Sonja Ström

Legitimerad veterinär

Jag har arbetat inom djursjukvården sedan 2002, tog veterinärexamen 2013, och har sedan dess i huvudsak jobbat vid Smådjurskliniken i Knivsta, innan jag började på Enköpings Djurklinik våren 2023. Jag bor i hus på Enköpings landsbygd tillsammans med man, barn och Storpudel-tanten Diva, som älskar att hänga med på scoutläger med familjen

 
 

Sara Lundström

Legitimerad veterinär

Jag tog min veterinärexamen i Uppsala 2004 och började min karriär som stordjursveterinär i Falköping. Sedan 2008 jobbar jag uteslutande med smådjur och mina specialintressen är ultraljud och internmedicin. Jag har tidigare jobbat på Skara djursjukhus, Din Veterinär i Enköping och Redog i Västerås

 

Matilda Nyberg

Legitimerad Djursjukskötare

Jag är uppvuxen på landet utanför Enköping och tog studenten 2002 från Spånga gymnasium med inriktning smådjur. Därefter jobbade jag på Haninge djurklinik i 1 1/2 år men sedan blev hemlängtan för stor. Jag har varit med sedan djurkliniken startade i maj 2008. Jag bor på landet med min man, två döttrar och våra hundar Tyke och Troy. På fritiden tränar jag hundarna och mig själv.

 

Rebecca Persson

Legitimerad Djursjukskötare

Jag tog studenten 2001 vid Säbyholms naturbruksgymnasium med inriktning djurvård. Efter gymnasiet utbildade jag mig till försöksdjurstekniker och arbetade som det fram till 2010, mellan 2010-2011 var jag sedan vikarierande djursjukskötare på Enköpings Djurklinik. Efter det har jag hunnit jobba på Strömsholm, Din Veterinär och på Strängnäs Djurklinik. Nu är jag tillbaka på hemmaplan och Enköpings Djurklinik. 

 

Mikaela Käll Rodin

Legitimerad Djursjukskötare

Jag är Legitimerad Djursskjukskötare sedan 2014 men har jobbar med djurvård sedan 2004. Under 2021 så började jag på på Enköpings djurklinik och har sedan tidigare jobbat på UDS och Redog. Jag bor utanför Enköping med min familj och hundar.

 

Sara Tornberg

Leg Fysioterapeut – Konsult via Djur i balans

Jag började min karriärsbana inom djur med en utbildningssatsning i etologi på SLU. Beteenden hos våra djur är väldigt spännande och jag tycker det är viktigt att ha förståelse och kunskap om beteenden, särskilt eftersom beteenden är så starkt kopplade till rörelseapparaten. Jag utbildade mig därefter till Certifierad Hundfysioterapeut i privat regi och valde sedan att fördjupa mig i ämnet fysioterapi på universitet. Jag är nu Legitimerad Fysioterapeut via universitetsutbildning på Uppsala Universitet. 

På fritiden umgås och tränar jag med sina 2 hundar Frost & Fenja av rasen Australian Shepherd som är aktiva tävlingshundar inom lydnad och bruks vilket innebär att jag förutom grenspecifik träning även lägger ner mycket tid på deras friskvård. Det är viktigt att de har rätt förutsättningar för att kunna göra det dom älskar och ha ett hållbart liv!