Trine Raustein

Legitimerad veterinär, specialist i hundens och kattens sjukdomar

Jag kommer från Randaberg, en lantbrukskommun på Norges syd-västkust och flyttade till Sverige/Uppsala 1997 för att plugga på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU). Jag är legitimerad veterinär sedan 2003 och har jobbat i Sundsvall, Eskilstuna och på Strömsholm. Jag har funnits med lite till och från på Enköpings Djurklinik sedan starten 2008. Sedan hösten 2012 arbetar jag enbart på EDK. Jag bor utanför Grillby med sambo, tre döttrar och en katt.

 

Tinna Thordardottir Wellbrant

Legitimerad veterinär, är även under utbildning till specialist i hundens och kattens sjukdomar

Jag kommer ursprungligen från Island och pluggade till veterinär i Köpenhamn (examen 2014). Jag har tidigare arbetat på Specialistdjursjukhuset Strömsholm och SLU Universitetsdjursjukhuset. Just nu bor jag i Uppsala med min man och son men vi planerar flytta till Enköping snart.

 

Matilda Nyberg

Legitimerad Djursjukskötare

Jag är uppvuxen på landet utanför Enköping och tog studenten 2002 från Spånga gymnasium med inriktning smådjur. Därefter jobbade jag på Haninge djurklinik i 1 1/2 år men sedan blev hemlängtan för stor. Jag har varit med sedan djurkliniken startade i maj 2008. Jag bor på landet med min man, två döttrar och våra hundar Tyke och Troy. På fritiden tränar jag hundarna och mig själv.

 

Rebecca Persson

Legitimerad Djursjukskötare

Jag tog studenten 2001 vid Säbyholms naturbruksgymnasium med inriktning djurvård. Efter gymnasiet utbildade jag mig till försöksdjurstekniker och arbetade som det fram till 2010, mellan 2010-2011 var jag sedan vikarierande djursjukskötare på Enköpings Djurklinik. Efter det har jag hunnit jobba på Strömsholm, Din Veterinär och på Strängnäs Djurklinik. Nu är jag tillbaka på hemmaplan och Enköpings Djurklinik. Jag har en hund som heter Chief och som är av rasen Alaskan malamute.

 

Lena Bölenius

Legitimerad Djursjukskötare

Jag började arbeta som sköterska 2003 efter att ha gått vuxenutbildningen i djurvård/försöksdjursteknink på Jällaskolan i Uppsala. Djurkliniken Köping, Eskilstuna Djurklinik och Redog har jag hunnit arbeta hos sedan dess. Här på Enköpings Djurklinik har jag arbetat sedan starten 2008. Mina intresseområden är katter, odontologi, anestesiologi och foder. Har gått flertalet kurser inom dessa ämnen, både externa och på SLU i Skara. Jag har haft raskatt i 20 år (Maine Coon) och har även fött upp rasen i mindre skala fram till 2008. Är även medlem i Svenska Blå Stjärnan (djurvårdare i svenska försvaret) sedan -97. Jag bor i Tortuna, en liten ort ute på landet utanför Västerås med sambo, 2 barn och 2 katter. Fritiden ägnas mest åt dem, vänner, spinning och IW-pass på Friskis i Västerås.

 

Linn Lidback

D9 Djurvårdare på utökad nivå

Jag tog studenten år 2011 på Jällagymnasiet med inriktning Djursjukvård.
Efter studenten började jag jobba på Enköpings Djurklinik som vikarie, sedan har jag även jobbat på Västerås djurklinik, Din veterinär Enköping och nu senast på ReDog i Västerås. Men nu är jag tillbaka på Enköpings Djurklinik igen. Jag har en Tibetansk spaniel som heter Bella.  På min fritid tycker jag om att träna och umgås med vänner och familj.