Leg Veterinär till Enköpings Djurklinik

Vill du jobba på en liten klinik med nära kund- och patientkontakt? Här på Enköpings Djurklinik får du mycket eget ansvar och ett litet gäng av härliga kollegor.


Om tjänsten

Du kommer att arbeta tillsammans med en annan leg veterinär, tre leg djursjukskötare och en djurvårdare. Som veterinär på Enköpings djurklinik har du mycket eget ansvar och jobbar brett inom samtliga områden. Planen är att du ska ta ansvar för merparten av den allmänna kirurgin på kliniken.  

Tjänsten som ska tillsättas är en heltidstjänst men för rätt kandidater kan den efter överenskommelse anpassas till en deltidstjänst och fördelas på två personer. Kliniken är enbart öppen på vardag och håller stängt alla röda dagar och helger.  Arbetstiden är förlagd på vardagar mellan kl 8-17, bortsett från onsdagar då kliniken är öppen till kl 20:00. Vid en eventuell deltidstjänst kommer vi överens om vilka tider som kommer att vara dina primära arbetstider utifrån våra behov och dina önskemål.


Om dig

Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet som veterinär, men eftersom vi är en liten klinik kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att vi har en bra dynamik då det är en liten personalgrupp. Vi söker någon med eget driv och som har en positiv inställning. Vi värnar om en balans mellan arbete och privatliv och ser till att hjälpa varandra.

Du har:

  • Veterinärlegitimation.
  • Kunskap inom mjukdelskirurgi.
  • Intresse för att ta ansvar för den allmänna kirurgin på kliniken.
  • God samarbetsförmåga och intresse för att arbeta på en mindre klinik.

Meriterande (men inte ett krav):

  • Erfarenhet inom ultraljud hos smådjur.
  • Intresse för hälta hos hund och katt.
  • Annat specifikt intresseområde eller specialistkompetens inom smådjur.


Vi erbjuder dig

Ett omväxlande jobb med familjär stämning. Vi älskar djur, så självklart får du ha med din fyrbenta vän till jobbet. Du får då en egen box som du kan inreda som du önskar. Ditt djur kommer att få många glada kollegor, vi brukar försöka promenera i skogen tillsammans på lunchen.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid eller deltid.
Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Kollektivavtal: SVF tjänstemannaavtal.


Ansökan

Skicka CV och personligt brev till: jobb@enkopingsdjurklinik.se, urval kommer att ske löpande.

Vid frågor angående tjänsten maila Johanna Borg (VD-assistent) på johanna@vetopia.se eller ring till John-Filip Lundin (VD/Ägare) på 073-320 27 68.