Seniorkampanj 15 nov – 15 dec 2022

Har du en hund som är 7 år eller äldre? Då kan det vara bra att göra en kontroll för att se att din seniorhund mår bra, för med åldern ändras både hundens sinne och kropp.

Just nu får du en friskvårdskontroll för 500kr (värde 1300kr) på köpet när du bokar en seniorkontroll på din hund hos oss på Enköpings Djurklink.

Seniorkontrollen utförs av våra Leg Veterinärer och friskvårdskontrollen av våra Leg Fysioterapeuter. Genom att både låta en veterinär och fysioterapeut titta på din hund så får du både en helhetsbild över hur din senior mår samt individuellt anpassade övningar att göra hemma för att se till att de mår bra så länge som möjligt.


• Seniorkontroll inklusive friskvårdkontroll 2200kr (värde 3000kr)
Seniorkontroll: Genomgång av hela hunden inkl lyssna på hjärta och lungor samt allmänna blodprover för att undersöka kroppens inre hälsa.

Friskvårdskontroll: Rörelseanalys, undersökning av leder, ligament, muskulatur, ryggkotpelare, bålstabilitet samt 1-4 övningar individuellt anpassat för just din hund.


• 20% rabatt på all friskvård, gäller även vid köp av klippkort.
Läs mer om våra olika friskvårdsalternativ här: https://enkopingsdjurklinik.se/vara-tjanster/rehab-och-friskvard/prislista-rehab-och-friskvard/


Gäller alla hundar från 7 år och tider som bokas mellan 15 nov – 15 dec! Ring oss på 0171-441480 så hjälper vi dig att boka in en tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *