Receptionen

Hos oss kan du få ditt djur undersökt och behandlat av kunnig och erfaren personal. I receptionen får du träffa Lena, Matilda, Rebecca och Britta som hjälper dig, antingen via telefon eller på plats. Vi lyssnar och besvarar dina frågor, hjälper till med foderförsäljning och bokar ett besök eller en telefontid hos veterinären. Det är alltid ditt djur som är viktigast för oss, men vi försöker ta hand om dig som djurägare också, eftersom det är viktigt med kommunikation och förståelse i alla riktningar.

Butiken

I butiken hittar du både basfoder och specialfoder från Hill´s, Specific och Royal Canin, Virbac och Purina samt kosttilskott, schampon, mjölkersättning och vi har även leksaker till hund och katt samt koppel och mycket annat som är användbart till ditt djur. Välkomna!

Polikliniken

På polikliniken finns 3 stycken stora behandlingsrum varav ett isoleringsrum. Här träffar du våra veterinärer  som undersöker ditt djur och försöker komma till rätta med det problem som du och ditt djur har sökt för.

Laboratorium

På laboratoriet har vi modern laboratorieutrustning för både klinisk kemi och hematologi. Oftast görs proverna medan du väntar.

Röntgen

På röntgenavdelningen måste du vara 18 år för att få delta i undersökningen. Du får heller inte vara gravid. Vi uppskattar om du talar om att du är gravid eller att du är under 18 år för oss innan behandlingen påbörjas.

Här tar vi bilder på t.ex buk, lungor och skelett. Vi har digital röntgen vilket gör att vi får bättre bilder och snabbare.

HD/AD röntgen

Här kan du även få hjälp med att höftledsröntga din hund för att få bilderna skickade till SKK.

Kom i håg att hunden ska vara fastande eftersom att den ska få lugnande. Vänligen respektera att vi sätter munkorg på alla sederade (har fått lugnande medel) hundar.

Glöm inte att ta med stamtavlan om du har en registrerad hund så att alla uppgifter kan fyllas i på Svenska Kennelklubbens blankett.

Operation

Vi gör operationer av den typ där djuret kan gå hem samma dag. Det innebär att vi utför t.ex: kastreringar, juvertumörer, knölar, mindre sårskador, tandstensborttagning mm. Vi har en fullt utrustad operationssal med narkosmöjligheter och utbildad personal.